Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/menu.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in template_preprocess_dc_ajax_shopping_cart_teaser() (line 636 of /home/foxel/public_html/automatizacija/sites/all/modules/dc_ajax_add_cart/dc_ajax_add_cart.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 395 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/common.inc).

Fox Electronics Beograd preuzima sektor automatizacije od niškog preduzeća Metalex ATM

"Obaveštavamo javnost i poslovne partnere da će u narednim danima doći do akvizicije dela preduzeća Metalex ATM, sektora koji se bavi automatizacijom mašina i distribucijom industrijske elektronike. Ova kupovina koja obuhvata i sajt automatizacija.rs omogućiće jače pozicioniranje i online prisustvo Fox Electronics-a na internetu u domenu industrijske elektronike i automatizacije. 10-godišnje iskustvo Metalex Automatizacije svakako će doprineti daljem razvoju i uspehu Fox Electronics-a.

Sve ugovorene poslove preuzeće Fox Electronics sa uslovima i rokovima koji su važili sa preduzećem Metalex ATM.

Metalex, radionica koja se i ranije bavila proizvodnjom mašina, i dalje nastavlja sa radom u okviru preduzeća Metalex ATM do statusne promene.", navedeno je u zajedničkom saopštenju predstavnika Fox Electronics i Metalex ATM.

 


Fox Electronics doo

Fox Electronics se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjeringom i trgovinom u oblasti industrijske elektronike i automatizacije. Fox Electronics je krenuo sa radom 1998. godine. Projektuje i proizvodi industrijske kontrolere i prateće komponente za upravljanje mašinama, zasnovane na mikrokontrolerima. Distribuira PLC (programabilne logičke kontrolere) FATEK, HMI & LCD module, releje Finder, frekventne regulatore brzine motora i ima u ponudi čitavu paletu industrijskih senzora i kontrolera. Izvodi projekte automatizacije mašina, bazirane na PLC-ima. Vrši zamenu neispravnih i zastarelih uređaja i sistema automatizacije, savremenim rešenjima.


Metalex ATM doo

Metalex ATM doo Niš je preduzeće za inženjering, proizvodnju i promet. Metalex radnja je krenula sa radom 1999. godine, da bi kao odgovor na inostrane savremene mašine sa visokim stepenom automatizacije, od 2005. godine pokrenuli sopstveni pogon za automatizaciju mašina. Metalex Automatizacija izvodi projekte automatizacije mašina zasnovanih na PLC-ima, izradu i projektovanje kompletnih elektroormana. Od 2013. godine Metalex i Automatizacija posluju u okviru Metalex ATM preduzeća.

Preporučujemo proizvode

Slika
Naziv i šifra proizvoda
Cena
Količina
Dodaj
[commerce_price]