KINCO

KINCO Automatizacija i Kinco Elektrik, su privatne kompanije koje se bave visokom tehnologijom, specijalizovane za istraživanje, razvoj i proizvodnju proizvoda za automatizaciju. Kinco je uspostavio čitavu liniju proizvoda za automatizaciju, kao što su programabilni terminali (HMI), step sistemi itd. Vremenom, Kinco postaje vodeći kineski dobavljač opreme za automatizaciju.

 

 

Sa idejom ‘stvaranja automatizacionih rešenja za globalne korisnike’, u kompaniji Kinco se, još od njenog osnivanja, poseban akcenat stavlja na razvoj automatizacione tehnologije. Usvajanjem međunarodnih standarda i praćenjem trendova u automatizacionoj industriji, razvili su HMI proizvode, PLC proizvode koji su kompatibilni sa IEC-61131-3 standardom, AC servo drajvere i step drajvere i motore. Kinco je lider na polju HMI proizvoda, touch panela (ekrana osetljivih na dodir) i ostalih displeja za interakciju čovek-računar. Da bi se Kinco pozicionirao kao globalni brend u svetu, stari naziv eView za HMI paletu proizvoda i softverska rešenja je promenio ime u  Kinco.

Kinco je osnovao istraživačke i razvojne centre u Šenzenu, Šangaju, Pekingu, Čangzou, a i u Nemačkoj. Razvojne mere, kao i mere kvaliteta, usklađene su sa standardom ISO9001 kroz marketing, istraživanje i razvoj, proizvodnju i proces prodaje. Domaći kupci pokriveni su mrežom distributera koja pokriva veći deo Kine. S druge strane, inostrana tržišta se približavaju preko pouzdanih partnera. Kinco je kompanija okrenuta kupcima, i ima sluha za potrebe kupaca: sarađuje sa vodećim imenima u novim industrijskim granama, kako bi se omogućila prvorazredna rešenja. Kinco proizvodi se naširoko koriste kod mašina u tekstilnoj industriji, mašina za pakovanje, kod transportnih sistema itd. U svetu automatizacije, Kinco uživa renome; nekoliko njihovih brendova i proizvoda bilo je nagrađeno od strane uglednih organizacija.

U Kinco-u se i dalje drže krilatice ‘ljudi posvećeni izuzetnom’ i načela ‘prisnost sa kupcima’, te podržavaju inovativnost koja povećava performanse i efikasnost proizvoda. Sa vizijom da nama ‘automatizacija čini život lepšim’, Kinco želi da bude deo svakog vašeg uspešnog poslovnog koraka.