Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/menu.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in template_preprocess_dc_ajax_shopping_cart_teaser() (line 636 of /home/foxel/public_html/automatizacija/sites/all/modules/dc_ajax_add_cart/dc_ajax_add_cart.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 395 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/common.inc).

FINDER

Finder izrađuje svoje proizvode u četiri zasebna poslovna prostora: baza i glavni proizvodni pogon nalaze se u Almezeu, blizu Torina, u severozapadnoj Italiji.

Postoje i proizvodnje u Sanfrontu (takođe severozapadna Italija), Sen Žen de Morijenu (jugoistočna Francuska) i Valensiji, u Španiji. Finder ima i dva administrativna centra u Treburu (Nemačka) i Almezeu.

 

 

Nekoliko proizvodnih pogona nalaze se u severozapadnim Alpima, poznatim po jako dobrom izvozu. Najnoviji pogon u Valensiji nadovezuje se na postojeću poslovnu organizaciju Findera kroz proizvodni proces i izuzetan kvalitet proizvoda.

Finder poštuje sve evropske propise o zaštiti životne sredine, i garantuje usklađenost svojih proizvoda sa zakonskim normama koje su trenutno na snazi. Štaviše, u Finderu se neprekidno radi na unapređenju proizvodnog procesa i inovacijama, a brojni sertifikati dokazuju da se u potpunosti vodi računa o potrebama i zahtevima kupaca.

Finder u svojoj proizvodnoj ponudi poseduje releje za najrazličitije aplikacije.