TECO

Kompanija TECO Electro Devices (TED) posluje kao deo giganta TECO Electric & Machinery. Osnovana je 1985. kao odeljak TECO-a za proizvodnju step motora, 1998. postaje punopravni proizvođač step motora. Tokom poslednje 24 godine, TED uspešno prodaje svoje proizvode u velikim količinama, u saradnji sa proizvođačima mašina, za američko ili evropsko tržište.

 

 

TED poseduje veliku stručnost, i njihovi proizvodi se izrađuju po najvećim međunarodnim standardima. Glavni proizvodi TED-a su step motori, servo motori, drajveri servo motora, kontroleri, PMDC/BDLC, PM step motori i step drajveri. Ova kompanija usresredila se na motornu industriju, i sada je peti najveći proizvođač motora. Kao deo velike porodice, u TED-u daju sve od sebe da očuvaju renome TECO-a, u pogledu kvaliteta i pouzdanosti; primarno je kupcima ponuditi najbolji proizvod i brzu i efikasnu uslugu.

TED-ovi precizni motori se prave od magnetno-induktivnih delova i jedinstvene tehnologije magnetne otpornosti, i karakterišu se smanjenom bukom, niskom vibracijom, pravilnom obratnom silom i glatkim radom. Većina proizvoda u TED-u ima i međunarodne sertifikate, koji garantuju kvalitet.