MEAN WELL

Još od 1982.godine MEAN WELL je jedan od vodećih proizvođača prekidačkih napajanja u svetu. Mean Well trenutno posluje kroz pet finansijski odvojenih (ali međusobno povezanih) kompanija na Tajvanu, u Kini, SAD-u, i Evropi. Asortiman proizvoda obuhvata AC/DC prekidačka napajanja, DC/DC konvertore, DC/AC invertore i punjače za baterije.

 

 

Kompanija posluje sa ciljem da kupcima pruži potpunu sigurnost i ispuni sva očekivanja. Današnji industrijski tokovi podrazumevaju dugoročnu pouzdanost proizvoda, funkcionalnost i pristupačnu cenu, mada je upravo pouzdanost presudni faktor kvaliteta. Stoga, svaki proizvod u Mean Well-u nastaje strogo kontrolisanom procedurom u pogledu dizajna, provere kvaliteta, izbora komponenti, probnih verzija i masovne proizvodnje. Nedavno je uveden kompjuterizovani sistem kontrole, koji će unaprediti prodaju, proizvodnju, nabavku, isporuku, kao i analizu kvaliteta – čime će se kupcima moći pružati najbolji mogući proizvodi.

Zahvaljujući kvalitetu, konkurentnim cenama i blagovremenoj dostavi, Mean Well uživa zavidnu reputaciju na tržištu. Trenutno posluju sa oko 200 distributera i više hiljada kupaca širom sveta; sa mnogim kupcima uspostavljene su jake i dugotrajne veze.

Mean Well poseduje preko pet hiljada modela proizvoda koji se koriste u raznim segmentima automatizacije. Savremeno opremljeni proizvodni pogon i dobar sistem poslovanja omogućavaju da 95% modela u svako doba bude ’na lageru’, čime je omogućena brza dostava. Kako bi se maksimalno izašlo kupcima u susret, Mean Well može da isporuči od jedne do dvadeset hiljada  jedinica. Male i srednje porudžbine se dostavljaju preko lokalnih Mean Well-ovih distributera, kako bi se uštedelo na vremenu. Velike porudžbine dolaze direktno iz Mean Well-a. Takođe, postoji mogućnost razvoja proizvoda po specifičnim zahtevima kupaca.

Zahvaljujući širokom asortimanu i mogućnostima koje se pružaju potencijalnim kupcima, u Mean Well-u su uvereni da mogu da ispune očekivanja i nastave sa uspešnim poslovanjem, a sve u cilju dostizanja samog vrha svetske proizvodnje.