O nama

Web-sajt na adresi automatizacija.rs je podržan od strane preduzeća Metalex ATM doo Niš. U okviru automatizacija.rs integrisan je online webshop sa velikim brojem proizvoda u ponudi i njihovim specifikacijama.

Metalex ATM može da Vam ponudi projektovanje i proizvodnju kompletnih upravljačkih elektroormana, kao i nadogradnju Vaših upravljačkih sistema, zamenu neispravnih i reparaciju zastarelih sistema automatizacije. Opremu koju ugrađujemo i koristimo možete nezavisno od toga da li je mi ugrađujemo naručiti putem ovog specijalizovog shop-a, mail-a, telefonom ili lično u našim prostorijama.

Metalex ATM kao sistem integrator u industrijskoj automatizaciji može da Vam ponudi besplatne konsultacije na polju automatizacije procesa i mašina. Ukoliko želite da unapredite upravljanje svojih mašina, ali niste sigurni da li Vam je neophodan PLC i šta sve dobijate njegovim korišćenjem? – Možemo da izvršimo procenu opravdanosti upotrebe PLC-a na Vašim mašinama i procesnoj opremi. Naše iskustvo i iskustvo naših partnera nam omogućuje da pružamo usluge konsaltinga za ispravan izbor odgovarajuće opreme na postavljene zahteve, njihove ugradnje i kasnije tehničke podrške. Poseban akcenat stavljamo na projekte koje uključuju servo sisteme.

Ukoliko se odlučite da sami vršite ugradnju, potražite na našem sajtu automatizacija.rs savete, obzirom da se trudimo da kroz razne tekstove damo odgovore na česta pitanja sa kojima se susreću naši korisnici.

Registracijom imaćete pristup cenama i moćićete da poručujete komponente industrijske elektronike, kao što su frekventni regulatori, PLC-i, programabilni terminali i releji, servo motori i drajveri, termoregulatori, industrijski senzori, prekidačka napajanja i drugo. Distribucija opreme obuhvata svetske proizvođače koji su se izdvojili najboljim odnosom cene i kvaliteta.

automatizacija.rs je otvoren online shop za sve partnere koji imaju proizvod koji se uklapa u našu filozofiju ponuditi kvalitetan i pouzdan proizvod po najnižoj mogućoj ceni. Možete nam se obratiti i sigurni smo da možemo naći zajednički interes prezentacije takvih proizvoda u našem shop-u.

Svesni smo da industrijska proizvodnja nikad nije bila lošija, naročito na jugu Srbije. Upravo zbog toga želimo da energiju koju imamo prenesemo i na druge. Zajedničkim radom želimo da unapredimo postojeće mašine, koje koristite i proizvodite ugradnjom programabilnih kontrolera, HMI terminala, servo motora. Tražimo šansu da opravdamo našu viziju poslovanja: „Više od očekivanog, jer poslujemo drugačije“.

Veliku pažnju posvećujemo komunikaciji sa našim saradnicima, jer znamo da je ključ uspešno obavljenog posla upravo leži u jasno definisanim zahtevima. Da bismo valjano obavili prikupljanje zahteva, moramo razumeti ciklus mašine i jasno definisati sve njene operacije, ali pre svega moramo razgovarati „istim jezikom“.

Pozdravljamo Vas, u iščekivanju početka saradnje na obostrano zadovoljstvo.