FATEK P5 serija HMI

FATEK P5 serija HMI obezbeđuje visoki  kvalitet, visoke performanse i vosoko integrisano rešenje, kraće vreme razvoja  složenog  sistema  i povećana  efikasnost  automatizacije  sistema.

 

lljj

 

FATEK koroporacija automatizacije uspostavila je brend “FATEK PLC” koji je preuzeo veliki deo tržišta mikroPLC-a proizvodima visokog kvaliteta i visokih performansi. FATEK je uvek posvećen razvoju proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupca i koji su pogodni za industrijsku primenu. FATEK duboko veruje da su to uslovi za stabilno i održivo poslovanje kompanije. Ova P5 serija HMI je idealna za one koji žele proizvod koji omogućava blisku integraciju HMI sa PLC.

Nova P5 serija HMI ne samo da ima tanak i moderan dizajn, već je takođe eliminisan tradicionalni dizajn pregrada. Sa ovim proizvodom, FATEK HB1 PLC može biti montiran na zadnjem delu P5 serije HMI kako bi se značajno uštedelo na prostoru. Pored toga, FATEK je sproveo strogu kontrolu kvaliteta za ovaj proizvod. Otpornost  na visoku buku čini ga pogodnim  za zahtevnija industrijska okružanja.

FATEK  HMI softver “FvDesigner” je dizajniran da bude jednostavan za upotrebu i prilagodljiv u fazi razvoja. Interfejs menia sličan je Microsoft OfficeRibbon. Pored toga, FvDesigner je dizajniran da bude integrisan sa FATEK PLC za nesmetano korišćenje HMI od strane FATEK PLC korisnika.

U eri globalizacije i stalnih izmena, FATEK veruje da je jedini način da se dobije uporište na tržištu automatizacije da ponudi visoko kvalitetne proizvode kupcima. To je razlog zbog čega je FATEK ostao stabilan vise od dvadeset godina. FATEK ima efikasan projektni razvojni tim koji je u stanju  da brzo odgovori na potrebe kupaca. FATEK takođe veruje da pratiti tehnološke inovacije može pomoći korisnicima da ojačaju svoju konkurentsku poziciju.

Preporučujemo proizvode

Slika
Naziv i šifra proizvoda
Cena
Količina
Dodaj
[commerce_price]