Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/menu.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in template_preprocess_dc_ajax_shopping_cart_teaser() (line 636 of /home/foxel/public_html/automatizacija/sites/all/modules/dc_ajax_add_cart/dc_ajax_add_cart.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 395 of /home/foxel/public_html/automatizacija/includes/common.inc).

Predstavljamo novi portal automatizacija.rs

Poštovani posetioci,

Predstavljamo vam novi sajt na dobro poznatoj adresi automatizacija.rs.  Novi portal nam obezbeđuje bolje upravljanje i organizaciju sadržaja.
 
U okviru portala je integrisan webshop čime je omogućena online prodaja kome u svakom trenutku možete pristupiti u levom meniju izborom odgovarajuće kategorije proizvoda. Obzirom na veliki broj proizvoda za lakšu pretragu omogućena je filtracija po odgovarajućim atributima, kao i pretraga po šifri proizvoda.
 
Za svaki proizvod predviđena je slika, opis, specifikacija i način primene ili savet za njegovo korišćenje i cena. Ukoliko za neki proizvod ne možete naći dovoljno informacija možete nas kontaktirati i pokušaćemo da odgovorimo na Vaš upit sa odgovarajućom dokumentacijom.
 
Takođe, pored samih proizvoda i informacija o njima, na sajtu se nalaze i dosta tekstova vezanih za automatizaciju mašina i procesa, saveta, novosti iz sveta automatizacije.
 
Nadamo se da će vam novi sajt omogućiti lakše i brže upoznavanje sa proizvodima od posebnog značaja za vas.
 
Sve sugestije, utiske i eventulane greške u radu sajta možete nam poslati na info@automatizacija.rs

Preporučujemo proizvode

Slika
Naziv i šifra proizvoda
Cena
Količina
Dodaj
[commerce_price]